PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başkan diyor ki...

ibrahim
04-01-2007, 06:55 PM
Yıldırım Demirören: Bizim mücadelemiz saha içinde, dışarıdaki olaylara karışmayız.

‘Uzak kalacağız’
Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda şampiyonluk kovalayan Beşiktaş’ın Başkanı Yıldırım Demirören, FANATİK’e konuştu. Sözlerine, “Beşiktaş Camiası, lig ya da kupa şampiyonluğu için her davranışı uygun görmez. Biz 1903’ten bu yana tertemiz kupalar kazandık. Mücadelemiz sadece saha içinde olur. Dışarıdaki olaylardan uzak kalacağız. Ancak her platformda hakkımızı sonuna kadar koruyacağız. Lig ve kupada sona yaklaşıldıkça ilginç iddialar ortaya atılıyor, herkes biraz düşünceli davranmalı” ifadesini kullandı.

‘Sadece iddialıyım’
Sözlerinin yanlış anlaşıldığını dile getiren Demirören, “Çifte kupa alacağız dedim, ancak bu benim dileğim. Tabii ki aldık demiyoruz, alacağız diyoruz. Hiçbir maç oynamadan kazanılmaz, bunu da biliyoruz. Ben sadece kendi ekibime çok güvendiğim için iddialı konuşuyorum. Bu kritik dönemde taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Tottenham karşısındaki gibi coşkulu bir şekilde bizi desteklesinler. İbrahim Akın konusunda ise hocamız ile görüştüm, Akın’ı mutlaka kazanacağız” diye konuştu