Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye 2 - 2 Norveç
özgürkartal
03-28-2007, 10:10 PM
milli takımımızın %67 topa sahip oynama ile tamamladığı maçta 0- 2 yenik duruma düşmemize ramen norveç kalecisinin hediye ettiği iki golle beraberliği yakaladı.:sad54:
özgürkartal
03-28-2007, 10:16 PM
yorumcuların yaptığı altın puan yorumlarına ayrıca hiç katılmıyorum. resmen yazık oldu şu takıma 5 atmamız gerekirdi ancak şu olayı bi çözebilseydik; adamların defansı uzun boylu maç boyunca bir tane yan top vermemiş ama ısrarla yan top yaptık hiç bi anlam veremedim ya 90 dk boyunca hiç mi göremedi fatih hoca bu takımın yerden zaafları var yantop olayı saçma kalecilerin her yerden zaafları var....... ben ce resmen biz bu maçı kendi kendimize berabere bitirdik. ayrıca kadroda bence yanlıştı tümer ve emre iki oyun kurucu aynı yerde olmadı
özgürkartal
03-28-2007, 10:24 PM
Beşiktaşın eski kalecisi mhyre bizden di bu arada belkide kan çekti. ha tabi bide hakan şükür faktörü vardı tabi adam maç boyunca hiçmi bişey yapmaz ve hiçmi fatih hocanın gözüne batmaz bu olay allahtan hamit altıntop vardı şutları kaleyi tutuyorduda 2 golü bulduk. şunu demeden hiç yapamayacağım tuncay ve gökdenizin kaçırdığı goller ilk yarıda hakanın bi forvet oyuncusunun yapması gerekeni düşünüp kaleye şut çekmek yerine pasvermeye çalıştığı iki pozuyondan birinde golden olduk ikincisinde de kalemizde golü gördük neyse olan oldu ne diyelim bunada şükür 1 puanımız hayırlı olsun
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.