PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Tigana klasiği

ibrahim
03-12-2007, 11:33 PM
Beşiktaş teknik direktörü Jean Tigana, Ankaragücü maçından sonra ilginç açıklamalar yaptı.
12.03.2007

Leverkusen maçı öncesi futbol konuşması beklenirken avukatı ile basının karşısına çıktı. Dün de görüntü aynıydı. Fransız Erman Toroğlu'nu hedef aldı.

Komisyon iddiası
Beşiktaş, şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyete imza atarken, teknik direktör Jean Tigana maçtan sonra ilginç açıklamalar yaptı. Fransız çalıştırıcı, Ankaragücü karşısında alınan zafere rağmen futbol dışında her şeyi konuştu. Tecrübeli hocanın oynanan futbol hakkında konuşması beklenirken, TV yorumcusu Erman Toroğlu'nu hedef aldı. Bir programda Tigana'nın, Delgado transferinde komisyon aldığı iddiasını ortaya atan Toroğlu'na sert çıkan Fransız şunları söyledi:

Yanıt vermedi
"Erman Toroğlu hakkımda beyanlarda bulundu. Yüz binlerce seyirciye bu beyanlara dayanak olan belgelerin elinde olduğunu ve yakın bir zamanda göstereceğini söyledi. Olayın üzerinden 3 ay geçti. Bana hakaret etti ama dayanaklarını gösteremedi. Çünkü doğruyu söylemiyor. Kendisini o bahsettiği belgelerini masanın üstüne koymaya davet ediyorum. Toroğlu çıkıp hepimizin önünde özür dileyene kadar, davetimi her maçtan sonra tekrar edeceğim." Toroğlu ise olayın mahkemeye intikal ettiğini ve Tigana’ya cevap vermeyeceğini söyledi.

Karaman: ‘Maçın hakkı beraberlikti’
Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, karşılaşma bitiminde yenilgiyi hak etmediklerini söyledi. Tecrübeli hoca, "Delgado maç boyu etkisiz olmasına karşın bir pozisyonda devreye girdi ve klasını konuşturdu. Taraftar desteğimiz muhteşemdi. Böyle bir atmosferde oynadığımız için taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Devran'ı ayağındaki ağrı nedeniyle değiştirdim" dedi.